Tel: +385 (0)1 36 89 153

Email: info@udruga-opcina.hr

HR EN

Hrvatska 2030: Identifikacija projekata nužnih za regionalni razvoj

"Hrvatska 2030 – Identifikacija projekata nužnih za regionalni razvoj"- Razvojna digitalizacija u funkciji rasta lokalne zaposlenosti i dohotka 

Dvodnevnu konferenciju organizira Centar za lokalni ekonomski razvoj Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci u suradnji s Centarom za razvoj javnog i neprofitnog sektora TIM4PIN. Posvećena je izazovima regionalnog razvoja do 2030. godine, ukazuje na dosadašnja gospodarska, demografska i fiskalna kretanja u lokalnim i područnim samoupravama te se posebno fokusira na mogućnosti financiranja razvojnih projekata u tekućoj 2018. godini.
Konferencija je namijenjena načelnicima, gradonačelnicima, županima te pročelnicima odjela lokalnih i područnih samouprava, međutim, svakako je zanimljiva i ostalim predstavnicima javnog sektora te privatnom sektoru budući da se bavi i realizacijom konkretnih razvojnih projekata tijekom 2018. godine.
http://tim4pin.hr/radionce/hrvatska-2030-identifikacija-projekata-nuznih-za-regionalni-razvoj-razvojna-digitalizacija-u-funkciji-rasta-lokalne-zaposlenosti-i-dohotka/

Adresar lokalne samouprave

Copyright © 2018 Udruga općina u Republici Hrvatskoj Sva prava pridržana Izrada web stranica

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice udruga-opcina.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice udruga-opcina.hr kliknite na "Slažem se".