Tel: +385 (0)1 36 89 153

Email: info@udruga-opcina.hr

HR EN

Konferencija „Dani regionalnoga razvoja i EU fondova“

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije poziva Vas na konferenciju „Dani regionalnoga razvoja i EU fondova“ koja će se održati u turističkom naselju Solaris u Šibeniku (Hoteli Solaris 86), od 5. do 7. listopada 2017. godine.

Tijekom trodnevnog događanja sudionicima konferencije predstavit će se brojne teme, iskustva drugih zemalja članica Europske unije, primjeri dobre prakse i drugi sadržaji iz područja regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Pozivnicu ministrice regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijele Žalac, uz dodatne informacije i detaljan program konferencije, možete pronaći u dokumentima u privitku.

Molimo Vas da svoje sudjelovanje na konferenciji potvrdite registracijom putem google obrasca (https://goo.gl/forms/l5V6nEGNJJ52JxYg1) najkasnije do 15. rujna 2017.  Svaka osoba mora se zasebno registrirati putem obrasca, a prilikom registracije potrebno je odabrati aktivnosti u kojima planirate sudjelovati te po jednu radionicu/predavanje unutar svakog od tri ciklusa koji će se održati 6. listopada 2017.

Organizator snosi sve troškove programa prema rasporedu dok sudionici sami snose trošak smještaja. Ukoliko tijekom konferencije želite boraviti u hotelima turističkog naselja Solaris (hotel Andrija i hotel Jure), za Vas smo osigurali posebne cijene koje možete ostvariti korištenjem registracijskog koda: DRREU. Smještaj možete rezervirati putem internetske stranice Solarisa (www.solaris.hr) , a upute za rezervaciju pomoću koda nalaze se u privitku.

Za sve dodatne informacije, možete kontaktirati Ministarstvo putem e-pošte fondovi@mrrfeu.hr ili putem telefona na brojeve 01 4569 106 i 01 4569 183.

 

 

Adresar lokalne samouprave

Copyright © 2017 Udruga općina u Republici Hrvatskoj Sva prava pridržana Izrada web stranica

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice udruga-opcina.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice udruga-opcina.hr kliknite na "Slažem se".