Tel: +385 (0)1 36 89 153

Email: info@udruga-opcina.hr

HR EN

Radionica o programu Europa za građane 2014.-2020.

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u suradnji s Gradom Virovitica organizira interaktivnu radionicu o programu Europa za građane 2014.-2020. u četvrtak, 7. prosinca 2017. godine u Gradskoj vijećnici  Virovitice (Trg kralja Zvonimira 1) u 10 sati.

Pozvane su sve općine kojima lokacija radionice odgovara i koje na vrijeme ispune prijavu.

Program Europa za građane 2014.-2020. promiče europske vrijednosti, aktivno europsko građanstvo, kao i obilježavanje važnijih događaja iz europske povijesti. Sredstvima iz Programa financiraju se oni projekti jedinica lokalne i područne (samo)uprave te neprofitnih organizacija (udruga, zaklada, škola, muzeja, javnih ustanova, itd.), koji pridonose da građani razumiju Uniju i njezinu povijest, te promiču europsko građanstvo i demokratsko sudjelovanje na razini Unije.

Svrha radionice je da na interaktivan način upozna s ciljevima i prioritetima programa te pruži savjetodavnu potporu u razradi projektnih ideja.

Više informacija o programu Europa za građane 2014.-2020. možete pronaći na poveznici http://europazagradane.hr/o-programu/

NAČIN PRIJAVE

Prijave je moguće izvršiti isključivo popunjavanjem prijavnice najkasnije do utorka, 5. prosinca 2017. godine.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeiYfWs6TNqXBf8FgzwmvSOu89awppqapC6nnRX7prWu6GLuw/viewform

Potvrda sudjelovanja bit će poslana u srijedu, 6. prosinca 2017. godine.

Troškove prijevoza i eventualnog smještaja snose sudionici, dok Ured za udruge Vlade RH osigurava materijale i osvježenja tijekom radionice.

Kontakt za dodatne informacije: e-mail europazagradane@udruge.vlada.hr
tel 01 45 99 810

Adresar lokalne samouprave

Copyright © 2017 Udruga općina u Republici Hrvatskoj Sva prava pridržana Izrada web stranica

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice udruga-opcina.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice udruga-opcina.hr kliknite na "Slažem se".