Tel: +385 (0)1 36 89 153

Email: info@udruga-opcina.hr

HR EN

Za članice udruge: besplatno informiranje o financiranju iz europskih izvora

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da je Udruga općina pokrenula projekt pružanja besplatnog informiranja o financiranju iz europskih izvora.

Cilj suradnje s agencijom Tetida je pozicionirati jedinice lokalne samouprave kao glavne pokretače lokalnog razvoja kroz ostarivanja osnovnih ciljeva održivog razvoja, sukladno europskim trendovima.

Svim članicama udruge po prvi puta će biti omogućeno da jednom tjedno putem telefonskog poziva  direktoru agencije Tetida dobiju točnu i brzu informaciju o mogućnostima prijave svojih projekata na EU fondove. Uz to omogućit će im se i kratka analiza alternativnog financiranja.

g. Simon Ferjuc  099 8874 071 
e- mail simon@tetida.eu

Uz ovu mogućnost sve članice redovito će:
- dobivati informacije o natječajima koji su otvoreni ili su u najavi kako bi na vrijeme mogle početi pripremati svoju projektnu i aplikacijsku dokumentaciju. 
-jednom u tri mjeseca bit će organizirana i radionica za zainteresirane članice Udruge općina koja će ih osnažiti u projektnom i strateškom planiranju. Realizacijom ove suradnje Udruga općina podiže znanja i kapacitete jedinica lokalne samouprave za realizaciju njihovih planova i dodatno potiče rad aktivnijih članica. 

Stoga iskoristite mogućnost potpuno besplatnog informiranja  o EU fondovima kako bi zajedničkim snagama podigli značaj općina u lokalnom razvoju.

Javite se, pitajte!

Adresar lokalne samouprave

Copyright © 2018 Udruga općina u Republici Hrvatskoj Sva prava pridržana Izrada web stranica

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na "Slažem se".