Tel: +385 (0)1 36 89 153

Email: info@udruga-opcina.hr

HR EN

Vlada RH raspisala lokalne izbore

Vlada RH je u četvrtak 13. travnja 2017. donijela odluku o raspisivanju lokalnih izbora koji će se održati 21. svibnja.
​Odluka o raspisivanju izbora stupa na snagu 20. travnja nakon čega počinju teći svi rokovi za provedbu izbora koji se raspisuju za članove predstavničkih tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave, za općinske načelnike, gradonačelnike i župane te njihove zamjenike, kao i za zamjenike općinskih načelnika, gradonačelnika i župana iz reda pripadnika nacionalnih manjina, odnosno iz reda pripadnika hrvatskog naroda.
Stupanjem na snagu odluke o raspisivanju izbora za članove predstavničkih tijela prestaje mandat svih članova predstavničkih tijela, kao i mandat povjerenicima Vlade za obavljanje poslova iz nadležnosti predstavničkih tijela koji su imenovani u 14 jedinica lokalne samouprave - u gradovima Daruvaru, Dubrovniku, Sinju, Splitu, Varaždinu i Varaždinskim Toplicama, te općinama Ferdinandovac, Kolan, Lanišće, Milna, Sikirevci, Štitar, Velika Kopanica i Višnjan-Visignano).

Adresar lokalne samouprave

Copyright © 2018 Udruga općina u Republici Hrvatskoj Sva prava pridržana Izrada web stranica

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice udruga-opcina.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice udruga-opcina.hr kliknite na "Slažem se".