Tel: +385 (0)1 36 89 153

Email: info@udruga-opcina.hr

HR EN

Konferencija Budućnost zajedničke poljoprivredne politike Europske unije

Na Zagrebačkom velesajmu u terminu 18.- 21. listopada 2018. održat će se Sajmovi hrane i zdravog življenja. U suorganizaciji s Ministarstvom poljoprivrede RH organizirana je Konferencija: Budućnost zajedničke poljoprivredne politike Europske unije s osvrtom na dosadašnju provedbu Programa ruralnog razvoja u Republici Hrvatskoj koja će se održati 18. i 19. listopada 2018. u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma. 
Konferencija i sajmovi bavit će se temama vezanima za daljnje mogućnosti razvoja ruralnog područja, poljoprivredne politike i šire prehrambene proizvodnje.

Prijavu je potrebno dostaviti organizatoru zaključno s 10. listopada 2018.
Detaljan program konferencije, prijavni obrazac i sve ostale informacije nalaze se na linku:  https://www.zv.hr/sajmovi-7/sajmovi-hrane-i-zdravog-zivljenja/konferencije-seminari-prezentacije/2799

Adresar lokalne samouprave

Copyright © 2018 Udruga općina u Republici Hrvatskoj Sva prava pridržana Izrada web stranica

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na "Slažem se".