Tel: +385 (0)1 36 89 153

Email: info@udruga-opcina.hr

HR EN

Poziv za dostavu projektnih prijedloga za EU sufinanciranje projekata nabavke vozila za odvojeno prikupljanje otpadnog papira, kartona, metala, plastike i dr.

U cilju završetka Poziva za dostavu projektnih prijedloga za EU sufinanciranje projekata nabavke vozila za odvojeno prikupljanje otpadnog papira, kartona, metala, plastike i dr. na mrežnim stranicama Ministarstva zaštite okoliša i energetike objavljen je Poziv za iskaz interesa za nabavku vozila za odvojeno prikupljanje otpadnog papira, kartona, metala, plastike i dr. (http://www.mzoip.hr/hr/aktualno/iskaz-interesa-za-nabavku-vozila-za-odvojeno-prikupljanje-otpadnog-papira-kartona-metala-plastike-i-dr.html ).

Ovim pozivom pozivaju se davatelji javne usluge i usluge povezane s javnom uslugom da dostave podatke o planiranim broju i tipu vozila predviđenih za nabavku u narednom razdoblju, sve u cilju definiranja opsega Poziva za dostavu projektnih prijedloga za EU sufinanciranje.

Ovaj iskaz interesa nije obvezujućeg karaktera niti će predstavljati uvjet za prijavu za EU sufinanciranje.

Potrebno je ispuniti obrazac u prilogu ovog e-mail-a te ga dostaviti potpisanog isključivo u elektronskom obliku, zaključno s 20. srpnjem 2018. godine na e-mail: irena.relic@mzoe.hr

Adresar lokalne samouprave

Copyright © 2018 Udruga općina u Republici Hrvatskoj Sva prava pridržana Izrada web stranica

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na "Slažem se".