Tel: +385 (0)1 36 89 153

Email: info@udruga-opcina.hr

HR EN

Škola protokola

Hrvatska zajednica županija u partnerstvu s Primorsko-goranskom županijom i Sveučilištem u Rijeci  organizira 

Školu protokola

koja će se održati u četvrtak 28. veljače 2019. u prostoru Filozofskog fakulteta na Kampusu Sveučilišta u Rijeci (Sveučilišna avenija 4), predavaonica 106/1.kat s početkom u 9 sati.

Škola protokola namijenjena je zaposlenicima ministarstava, županija, gradova i općina koji već rade na poslovima protokola ili svima onima koji o poslovima protokola žele znati i naučiti više.

Jednodnevnu edukaciju vodit će Ermina Duraj, voditeljica Kabineta župana – Službe za odnose s javnošću i protokol Primorsko-goranske županije i Senka Bilać, v.d. pročelnice Ureda župana Šibensko-kninske županije.

Dugogodišnje iskustvo na poslovima protokola predavačice će prenijeti kroz radionicu koja se sastoji od teorijskog (povijest protokola, protokolarna pravila, osobni stav i nastup u protokolu) i praktičnog dijela koji uključuje vježbe na konkretnim primjerima te daje mogućnost polaznicima da postavljaju pitanja.

Sudjelovanje na seminaru je besplatno, a prijaviti se možete na adrese elektroničke pošte: ermina.duraj@pgz.hr i kabinet@pgz.hr .

 

Adresar lokalne samouprave

Copyright © 2019 Udruga općina u Republici Hrvatskoj Sva prava pridržana Izrada web stranica

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na "Slažem se".