Tel: +385 (0)1 36 89 153

Email: info@udruga-opcina.hr

HR EN

Posjet predstavnika makedonske lokalne samouprave

U okviru projekta Jačanja općinskih vijeća u Republici Makedoniji kojeg provodi Program Ujedinjenih naroda za razvoj u Makedoniji (United Nations Development Programme) skupina lokalnih vijećnika posjetila je Hrvatsku. Tijekom studijskog posjeta predstavnici makedonske lokalne samouprave razgovarali su i s predsjednikom Udruge općina Martinom Baričevićem, članovima Predsjedništva Slavkom Prišćanom i Zlatkom Fumićem te članom Općinskog vijeća Općine Nijemci Ivicom Klemom.

Predstavnici Udruge općina sudjelovali su u diskusiji o ulozi Udruge u podršci jedinicama lokalne samouprave, posebice u područjima odnosa predstavničkih i izvršnih tijela i nadzora i mogućnosti djelovanja građana. Razgovor se dotaknuo i uloge općinskih vijeća i vijećnika u provedenim i planiranim reformama.

Adresar lokalne samouprave

Copyright © 2019 Udruga općina u Republici Hrvatskoj Sva prava pridržana Izrada web stranica

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na "Slažem se".