Tel: +385 (0)1 36 89 153

Email: info@udruga-opcina.hr

HR EN

Poziv za dostavu projektnih prijedloga za EU sufinanciranje sanacije nepropisno odbačenog otpada u okoliš

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike objavilo je na svojim mrežnim stranicama Poziv za dostavu projektnih prijedloga za EU sufinanciranje projekata sanacije površina na kojima je nepropisno odbačen otpad u okoliš. Pozivaju se jedinice lokalne samouprave da dostave podatke o nepropisno odbačenom otpadu u okoliš na njihovom području, u cilju definiranja obujma Poziva za dostavu projektnih prijedloga za EU sufinanciranje. Ovaj iskaz interesa nije obvezujućeg karaktera niti će predstavljati uvjet za prijavu za EU sufinanciranje.

Potrebno je ispuniti obrazac (u privitku) potpisan od strane odgovorne osobe, isključivo u elektronskom obliku, zaključno s 31. kolovozom, 2018. godine i dostaviti ga na e-mail: irena.relic@mzoe.hr

 

Adresar lokalne samouprave

Copyright © 2019 Udruga općina u Republici Hrvatskoj Sva prava pridržana Izrada web stranica

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na "Slažem se".