Tel: +385 (0)1 36 89 153

Email: info@udruga-opcina.hr

HR EN

Razvoj suradnje s političkim zakladama

Predsjednik  Martin Baričević, dopredsjednici Zlatko Fumić i Slavko Prišćan te član Općinskog vijeća Općine Nijemci Ivica Klem održali su 27. studenoga sastanak s predstavnicima dviju političkih zaklada. Uime Zaklade Hanns-Seidel sastanku su prisustvovali dr. Klaus Fiesinger, šef ureda Hanns-Seidel-Stiftung za jugoistočnu Europu i mr.sc. Aleksandra Markić Boban, ravnateljica ureda Zaklade u Hrvatskoj. Zakladu hrvatskog državnog zavjeta predstavljali su ravnatelj Srećko Prusina i stručna suradnica Nina Kušen Tomljanović. 
U otvorenom razgovoru koji se tematski fokusirao na razvijanje suradnje između Udruge i navedenih zaklada, postignut je i konkretan dogovor sa Zakladom Hanns-Seidel o snošenju dijela troškova organizacije konferencije o ruralnom razvoju koju će Udruga općina organizirati tijekom veljače 2019.

Adresar lokalne samouprave

Copyright © 2019 Udruga općina u Republici Hrvatskoj Sva prava pridržana Izrada web stranica

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na "Slažem se".